Geen categorie

Begeleider Dagbesteding
Opzetten nieuwe dagbestedingslocatie in bedrijfskantine setting

Vanaf april 2021 start het Lotus College/SMAAKHaarlem een nieuw dagbestedingsproject waarbij de medewerkers verantwoordelijk worden voor het runnen van de lunch in een bedrijfskantine setting.

Voor de begeleiding en coördinatie zijn we op zoek naar jou! Je bent iemand die weet enthousiast vorm te geven aan dit nieuw te beginnen dagbestedingsproject. Je bent een pionier. En, omdat er ook gekookt moet worden, heb je een passie voor eten en bij voorkeur ervaring in de horeca.

Op deze locatie zullen afgestudeerde Lotus College-pupillen met een matig of licht verstandelijke beperking werkzaam zijn. De pupillen hebben hun leertraject bij het Lotus College reeds afgerond en staan te popelen om nieuwe werkervaring op te doen. Het project is bij uitstek gericht om hen de kans te geven om zich op een laagdrempelige en uitdagende manier weer een stapje verder te ontwikkelen.

De functie in het kort:
Naast de dagelijkse lunchtafel verzorging voor ongeveer 20 man, moet er lunch worden klaar gemaakt op bestelling aan een grote groep van medewerkers. Belegde broodjes, soepen en warme maaltijden.
Als begeleider ondersteun je de pupillen bij de verschillende activiteiten zoals de misen-place, uitgifte van de lunch en voorbereiding soep en maaltijden voor de volgende dag. Ook de inkoop is onderdeel van de werkzaamheden. Ervaring in de horeca is daarom een pré. Je ondersteuning van de pupillen is gericht op leren en ontwikkelen.

Je bent creatief, flexibel, klantgericht, met hart voor de pupillen. Je weet dat daar ook een nette administratie en verantwoording van zorg bij hoort. We zijn eigenlijk op zoek naar een enthousiaste duizendpoot. Iemand die van aanpakken weet op het gebied van organiseren van de zorg op een verantwoorde manier in een commerciële horecasetting.

Wie ben jij?
• Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma niveau 4 Begeleider gehandicaptenzorg of een andere relevante beroepsopleiding.
• Jij bent een zelfstandige, enthousiaste, creatieve en flexibele collega die van aanpakken weet en snel kan schakelen.
• Je bent ondernemend, in staat om een nieuw project vorm te geven. Je ziet en pakt kansen om het project verder te ontwikkelen. Met veel ruimte om een eigen invulling aan de functie te geven. Dit moet echt bij je passen.
• Je werkt vanuit een positieve benadering en denkt in mogelijkheden.
• Je kunt zorgdragen voor het schrijven, ondertekenen, uitvoeren en evalueren van de zorg en ondersteuningsplannen van de pupillen.
• Het bedrijf kent verschillende nationaliteiten. Je bent een verbinder en weet een fijne plek te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Wat bieden wij?
• Een leuke, uitdagende, inspirerende, afwisselende en dynamische werkplek;
• Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
• Een zelfstandige functie maar met overleg- en afstemmingsmogelijkheden met de collega’s van het SMAAKteam.
• Salariëring marktconform afhankelijk van je achtergrond en ervaring.
• Werkdagen: maandag t/m vrijdag van 08.30-16.30.

Het betreft een fulltime functie, echter parttime invulling ook bespreekbaar.
In beginsel een contract voor een jaar, met de intentie deze te verlengen wanneer het project succesvol is.

Enthousiast? Dan ontvangen wij je sollicitatie en motivatiebrief graag uiterlijk 12 maart 2021 via info@lotuscollege.nl. Gesprekken vinden plaats op donderdag 18 maart 2021.
Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Jolijn van Beukering, directeur Lotus College op 023 2050217.

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en opvragen van referenties behoort standaard tot de selectieprocedure.

Informatie Stichting Lotus College
Stichting Lotus College biedt jongeren in de leeftijd van 18-30 jaar de mogelijkheid een 2-jarig leertraject te volgen tot keuken- of bedieningsassistent. Het traject wordt
afgesloten met een SVH-examen. Bij SMAAKHaarlem leren zij dagelijks de fijne kneepjes van het horecavak. SMAAKHaarlem is gesitueerd op het MAAK-terrein in de Waarderpolder te Haarlem.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00uur. Men kan er terecht voor de heerlijkste koffie, lekkers, broodjes met divers huisgemaakt beleg en dagelijks wisselende dagmaaltijden.
www.lotuscollege.nl
www.smaakhaarlem.nl

> DOWNLOAD HIER DE VACATURE ALS PDF

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie