Voor wie

Geen mens is hetzelfde. Maar ieder mens heeft talenten en kwaliteiten. Jij ook! Misschien is het niet altijd gemakkelijk geweest om iets met je talenten te doen, terwijl je juist heel graag wil. Nou, misschien is het Lotus College dan iets voor jou. In lunchcafé SMAAKHaarlem werken we er samen naar toe dat je uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk kunt werken en taken kan uitvoeren op horeca assistent niveau.

Wat zeg je? Je kunt niet lezen en schrijven? Geen enkel probleem. Er zijn talloze miljonairs die het ook niet kunnen. Dus je bent in goed gezelschap. Enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent en je inzet om je te ontwikkelen in het horecavak.

Als je wilt, kun je na ongeveer twee jaar, examen doen voor keukenassistent of bedieningsassistent. En zodra je dit horeca certificaat in ontvangst hebt genomen, gaan we samen op zoek naar een goede vervolgplek, of dat nu een andere vorm van arbeidsmatige dagbesteding is, een externe stageplek of een echte werkplek bij een werkgever. Het gaat erom dat we een plek vinden die bij je past. Dat kan zijn in een restaurant, kantine, lunchroom of bij een slager of bakker.

Naast het werken in lunchcafé SMAAK is er natuurlijk aandacht voor het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.

Interesse in het traject bij SMAAK/Lotus College? Neem dan even contact op middels het contactformulier op deze site, stuur een mailtje naar info@lotuscollege.nl of bel 023-2050217.