Studenten

Geen mens is hetzelfde. Maar ieder mens heeft talenten en kwaliteiten. Jij ook! Misschien is het niet altijd gemakkelijk geweest om iets met je talenten te doen, terwijl je juist heel graag wil.  Nou, misschien is het Lotus College dan iets voor jou. In het opleidingsrestaurant SMAAK leiden we je op voor een landelijk erkend diploma in de horeca en bemiddelen bij het vinden van een echte baan, met een eigen salaris.

Wat zeg je? Je kunt niet lezen en schrijven? Geen enkel probleem. Er zijn talloze miljonairs die het ook niet kunnen. Dus je bent in goed gezelschap. Zodra je je diploma in ontvangst hebt genomen gaan we heel erg ons best doen om samen een echte baan voor je te vinden, met een echt salaris. Een baan die bij je past. Dat kan zijn in een restaurant, kantine, lunchroom of bij een slager of bakker. Natuurlijk blijven we je, indien nodig, al die tijd begeleiden.

Tijdens de opleiding is er, naast het leren van een vak, aandacht voor het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden en ook helpen we je bij het oefenen van sollicitatievaardigheden.

Wat verwachten we van toekomstige studenten

Je bent leergierig en een doorzetter. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je kunt redelijk goed uit je woorden komen.  Het lukt je meestal om zonder te morsen een glas water van de keuken naar de woonkamer brengen. Je bent tussen de 18 en 30 jaar en woont in de regio Haarlem.

Studenten die de opleiding willen gaan doen beschikken over een geldige indicatie voor begeleiding groep (zie ook kopje financiering).

Lijkt het je wat?  Lees dan beslist verder op deze website of bel ons voor extra informatie, want op het Lotus College leer je echt iets (veel meer dan een glaasje water op tafel zetten).